Silkė su moliūgais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Silkė su moliūgais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 marinuotos silkės
400 g moliūgo (Geltonasis moliūgas), (Moliūgai, vasariniai)
1 vyninis obuolys (Obuolys)
1 svogūnas
1/2 stiklinės grietinės
2 kiaušiniai
2 šaukštai kapotų svogūnų laiškų
1 šaukštelis citrinos sulčių arba vyno acto
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą nulupti, supjaustyti kubeliais ir virti, kol suminkštės. Obuolį ir svogūną nulupti, supjaustyti ir plaktuvu suplakti su moliūgu. Įberti druskos, pipirų, įpilti citrinos sulčių ir išmaišyti su grietine. Silkę nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti gabalėliais, sudėti į indą, užpilti padažu ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Patiekiant pabarstyti kapotais kietai virtais kiaušiniais ir svogūnų laiškais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital