Silkė su marinuotais agurkais, medumi ir garstyčiomis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkė su marinuotais agurkais, medumi ir garstyčiomis
Autorius apie receptą: Labai skani, tikrai gana lengvai pagaminama silkutė. Labai skani, tikrai gana lengvai pagaminama silkutė. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkių filė
200 gramų marinuotų agurkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas medaus
1 šaukštas garstyčių grūdelių
5 šaukštai alyvuogių aliejaus (naudojau su bazilikais)
3 šaukštai baltojo balzaminio acto
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
2 žiupsneliai maltų gvazdikėlių
3 žiupsneliai džiovintų krapų
2 žiupsneliai kalendrų sėklų
1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
2 žiupsneliai maltų lauro lapų
50 mililitrų vandens (verdančio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užpilui visus prieskonius suberti į nedidelį indelį. Užpilti nedideliu kiekiu verdančio vandens ( apie 50 ml), greitai pamaišyti, uždengti. Palaukti, kol visiškai atvės.
2.
Medų sumaišyti su aliejumi ir actu ir supilti ant atvėsusios prieskoninių masės, išmaišyti.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais. Agurkus, svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
4.
Silkę, agurkus, svogūną sudėti į dubenį ir užpilti užpilu, išmaišyti, paspausti viršų lengvai. Padėti į šaldytuvą, geriausia nakčiai.
5.
Valgoma tuomet, kai pasimarinuoja - garstyčių grūdeliai išbrinksta ir maloniai spragsi, valgant.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital