Silkė su lazdyno riešutais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Silkė su lazdyno riešutais
Silkė su lazdyno riešutais
Silkė su lazdyno riešutais
Silkė su lazdyno riešutais
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama silkė su riešutais - puikus skonių derinys. Paruošti nesudėtinga, nereikia daug laiko, bet tokia skani, puikiai atrodo ir labai tinka ne tik kasdieniam stalui, Greitai paruošiama silkė su riešutais - puikus skonių derinys. Paruošti nesudėtinga, nereikia daug laiko, bet tokia skani, puikiai atrodo ir labai tinka ne tik kasdieniam stalui, bet ir šventėms. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkės (naudojome Zigmas be aliejaus)
30 gramų sviesto (arba, jei gaminate Kūčioms, alyvuogių aliejaus)
1 sauja lazdyno riešutų
5 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susmulkiname lazdyno riešutus. Smulkiai supjaustome česnaką ir kapojame kartu su petražolėmis.
2.
Ištirpiname sviestą keptuvėje ir beriame smulkintus riešutus, pagardiname druska ir šaukšteliu medaus. Beriame česnakus ir petražoles, gerai išmaišome ir išjungiame kaitrą.
3.
Silkės file supjaustome gabalėliais ir pilnai apdengiame pakepinta mase. Skanaus.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital