Silkė su krienais

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkė su krienais
Autorius apie receptą: Silkė su kreminiu krienų padažu tobulai tiks Velykų stalui. Išbandykite naują silkės receptą, gardintą krienais, obuoliais ir petražolėmis. Puikus užkandis artimiesiems Silkė su kreminiu krienų padažu tobulai tiks Velykų stalui. Išbandykite naują silkės receptą, gardintą krienais, obuoliais ir petražolėmis. Puikus užkandis artimiesiems nustebinti. (...daugiau) Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 gramų graikiško jogurto
100 gramų kreminio sūrio
200 gramų marinuotos silkės
40 gramų sirupo (naudojome „Dansukker“ auksaspalvį)
0.5 vieneto obuolių
1 vienetas žaliųjų citrinų (sulčių ir žievelės)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
0.5 pundelio petražolių
4 centimetrai krienų
pagal skonį druskos
pagal skonį baltųjų pipirų
Papuošimui:
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje jogurtą ir kreminį sūrį išmaišykite su sirupu, žaliosios citrinos sultimis ir įtarkuota žievele. Susmulkinkite svogūną ir petražoles. Obuolio puselę gerai nuplaukite ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
2.
Padažą sumaišykite, tada sudėkite silkės gabalėlius.
3.
Pagardinkite tarkuota krieno šaknimi, druska ir baltaisiais pipirais. Gerai išmaišykite.
4.
Paruoštą silkę sudėkite į švarų stiklainį. Laikykite šaldytuve.
5.
Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Atidarius stiklainį, silkę reikia suvartoti per savaitę.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital