Silkė su grietinės padažu su agurkėliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkė su grietinės padažu su agurkėliais
Autorius apie receptą: Šį silkės receptą radau viename vokiškame žurnale, atrodo, nieko ypatingo, bet buvau dar taip silkės negaminus. Man labai patiko, tad siūlau silkių mėgėjams irgi išbandyti. Šį silkės receptą radau viename vokiškame žurnale, atrodo, nieko ypatingo, bet buvau dar taip silkės negaminus. Man labai patiko, tad siūlau silkių mėgėjams irgi išbandyti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai silkių filė (silpnai sūdytų, apytikriai)
150 gramų jogurto, natūralaus
130 gramų grietinės
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas obuolių (mažo)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (didesnio)
1 pundelis krapų
2 šaukštai mineralinio vandens
2 šaukštai marinatas (nuo agurkėlių, apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolį, agurkus ir svogūną supjaustyti mažais gabaliukais, krapus susmulkinti.
2.
Silkių file supjaustyti juostelėmis.
3.
Į dubenį sudėti jogurtą, grietinę, mineralinį vandenį, marinatą nuo agurkų ir gerai išmaišyti. Tuomet įberti druskos, pipirų, krapus, sudėti svogūną, agurkus, obuolį ir dar kartą permaišyti.
4.
Paruoštą padažą sudėti ant silkes arba galima ją įmaišyti į paruoštą padažą. Galima daryti taip, kaip skaniau ir geriau.
5.
Patiekti su bulvėmis.
Patarimai:
Papildomai į padažą galima įberti šiek tiek cukraus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital