Silkė su džiovintomis slyvomis ir riešutais

AUTORIUS:
Viči,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Silkė su džiovintomis slyvomis ir riešutais
Silkė su džiovintomis slyvomis ir riešutais
Silkė su džiovintomis slyvomis ir riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai silkių filė (naudojome VIČI tradicinę be aliejaus)
100 mililitrų raudono sauso vyno (tinka ir nealkoholinio arba obuolių ar spanguolių sulčių)
70 mililitrų rapsų aliejaus (arba švelnaus skonio alyvuogių aliejaus)
1 saujelė graikinių riešutų
10 vienetų džiovintų slyvų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas medaus
1 šaukštas džiovintų spanguolių
1/3 šaukštelio džiovintų čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną supjaustykite riekelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, iki auksinės spalvos apkepkite svogūną, įpilkite medų, vyną, suberkite slyvas, spanguoles ir išmaišykite.
3.
Kaitinkite ant vidutinės ugnies 4-5 minutes, kol skystis šiek tiek nugaruos. Pagardinkite čiobreliais. Atvėsinkite ir įmaišykite riešutus.
4.
Sluoksniuokite į stiklainį silkę ir slyvų masę
5.
Silkes su slyvomis reikia palikti marinate 24-36 valandas, kad įsigertų marinato skonio ir įgautų gražią spalvą. Prieš patiekiant pabarstyti šviežiais pipirais. Skanaus!
AUTORIUS: Viči
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital