Silkė su džiovintais baravykais ir moliūgais

AUTORIUS:
Viči,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkė su džiovintais baravykais ir moliūgais
Silkė su džiovintais baravykais ir moliūgais
Silkė su džiovintais baravykais ir moliūgais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų silkių filė (naudojome VIČI tradicinę aliejuje)
200 gramų moliūgų
100 gramų džiovintų grybų
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas lukštentų saulėgrąžų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį cinamono
pagal skonį rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgus, svogūnus ir išmirkytus grybus nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Sausoje keptuvėje pakepiname saulėgrąžas.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, apkepame svogūnus su žiupsneliu rudojo cukraus, iki kol įgaus auksinę spalvą. Suberiame moliūgų kubelius, uždengiame dangčiu ir kepame ant mažos ugnies, kol moliūgai suminkštės. Įmaišome pomidorų tyrę ir dar minutę pakepame.
4.
Silkės filė supjaustome gabalėliais ir sudedame į lėkštę, apibarstome saulėgrąžomis. Sudedame moliūgų, svogūnų ir grybų garnyrą, išmaišome. Įberiame cinamono, druskos ir pipirų pagal skonį.
5.
Patiekalą puošiame svogūnų laiškais. Skanaus!
AUTORIUS: Viči
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital