Silkė su burokėliais totoriškai

AUTORIUS:
Andrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Silkė su burokėliais totoriškai
Autorius apie receptą: Paprastas, sotus patiekalas. Paprastas, sotus patiekalas. Andrius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų burokėlių (virtų)
250 gramų silkės
2 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas obuolių
pagal skonį svogūnų laiškų
Padažui:
100 gramų kreminio sūrio
50 gramų grietinės
50 gramų majonezo
1 skiltelė česnako (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves ir burokėlius išvirti ir nulupti.
2.
Bulves, burokėlius, silkė ir obuolį supjaustyti kubeliais. Smulkiai supjaustyti svogūnų laiškus. Viską sudėti į dubenį ir permaišyti.
3.
Padažui atskirai sumaišyti kreminį sūrį, grietinę, majonezą, smulkiai supjaustytą česnaką.
4.
Ant lėkštės paskirstyti padažą, ant viršaus sudėti mišrainę. Arba mišrainę sumaišyti su padažu.
AUTORIUS: Andrius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital