Autorius apie receptą:
Na, kaip bebūtų, bet man pati skaniausia silkė yra pirkta su galva. Ji tada tokia tvirta ir nepraskydus. Išsidarinėji ir ruoši, kaip tik nori. Žinoma, jei bedarinėjant nesuvalgai.
Na, kaip bebūtų, bet man pati skaniausia silkė yra pirkta su galva. Ji tada tokia tvirta ir nepraskydus. Išsidarinėji ir ruoši, kaip tik nori. Žinoma, jei bedarinėjant nesuvalgai. Man kartais būna ir taip.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
sūdyta silkė
1 vienetas
agurkų
1 pundelis
svogūnų laiškų
1 pundelis
krapų
0.5 vieneto
rausvųjų svogūnų
2 šaukštai
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę išdarinėjame. Supjaustome juostelėmis ir dedame į silkinę.
2.
Agurką nuplauname ir supjaustome kubeliais, svogūną taip pat supjaustome smulkiais gabalėliais. Žalumynus pasmulkiname. Maišome su majonezu.
3.
Agurkų ir svogūnų pagardą dedame prie silkės. Skanaus!