Silke įdarytos bulvės Kūčioms

AUTORIUS:
Nijolė Stapels
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Silke įdarytos bulvės Kūčioms
Autorius apie receptą: Pavyksta labai skaniai, tik granatų sėklas kitą kartą įmaišyčiau į silkių masę. Pavyksta labai skaniai, tik granatų sėklas kitą kartą įmaišyčiau į silkių masę. Nijolė Stapels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų bulvių (virtų)
2 vienetai silkių filė
100 mililitrų aliejaus
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto citrinų
1 šaukštas garstyčių
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal poreikį granatų sėklų
pagal poreikį žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves išvirti puode su druska ir lauro lapais. Kai bulvės išvirs, atvėsinti.
2.
Silkių filė supjaustyti mažais kubeliais, svogūną smulkiai susmulkinti, sudėti į dubenėlį.
3.
Į nedidelį indelį pilti aliejų, dėti garstyčias, išspausti citrinos sultis ir išmaišyti. Paruoštą padažą užpilti ant silkės su svogūnais ir išmaišyti.
4.
Bulves gražiai nulupti, išskobti griovelį kiek įmanoma didesnį ir sudėti paruoštą silkės su svogūnais masę, tuomet užberti granatų sėklų ir žalumynų.
AUTORIUS: Nijolė Stapels
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rita
2022-12-09 13:34
Bet šaltos bulvės ar bus skanu? ATSAKYTI
Indrė
2022-12-14 12:46
Juk visokios salotos, mišrainės yra gaminamos su šaltomis bulvėmis, bet skanu, tai kodėl čia turėtų būti kitaip? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital