Silkė dubenėliuose

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Silkė dubenėliuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3-4 sūdytos silkės (su pieniais)
1 didelis svogūnas
3-4 džiovinti grybai
100 g fermentinio sūrio
3 šaukštai sviesto
1/2 stiklinės grietinės
1 trynys
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
2 šaukštai smulkintų petražolių
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir kartu su išmirkytais bei išvirtais grybais smulkiai supjaustyti. Svogūną sutarkuoti, suberti į silkę, įdėti petražoles, džiūvėsėlius ir išmaišyti. Truputį pakepinti svieste. Mažus, karščiui atsparius dubenėlius ištepti sviestu ir sudėti silkės masę. Nuo pienių nuimti plėves, ištrinti su tryniu ir grietine, įberti pipirų ir truputėlį druskos. Tokiu padažu užpilti silkės masę, apiberti tarkuotu sūriu, uždėti sviesto, kepti 10-15 min. karštoje orkaitėje. Patiekti kaip karštą užkandį.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital