Silkė acto marinate

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
Silkė acto marinate
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai silkės
1 vienetas svogūnų
200 mililitrų vandens
5 šaukštai acto
2 šaukšteliai cukraus
5 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
Patiekiant:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Actą ir cukrų supilame į stiklinę šalto vandens, išmaišome, kad cukrus ištirptų.
2.
Silkę, jei reikia, nulupame, supjaustome gabaliukais ir dedame į gilią lėkštę. Svogūną nulupame, supjaustome žiedais ir dedame ant silkės. Įberiame kelis žirnelius pipirų. Viską užpilame anksčiau paruoštu acto marinatu ir paliekame pusvalandžiui-valandai.
3.
Po pusvalandžio marinatą nupilame. Silkę ir svogūnus apšlakstome aliejumi ir gardžiuojamės.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Vika
2022-01-22 15:52
Pati silke suri,druskos uztenka. As dariau Kaledom ir siandien pasidariau. Visiems patiko, skanu. Tik as palieku marinate. ATSAKYTI
Rapolas
2019-12-22 21:47
Čia saldi silkė, ar kaip? Pirmą kartą matau marinuojamą silkę be druskos. ATSAKYTI
Diana
2019-12-22 21:56
Silkė dažniausiai būna sūri savaime (nes sūdyta), bet jeigu jūsų mažai sūri, galite įdėti šiek tiek druskos į marinatą. Aš pvz. nededu ATSAKYTI
Violeta
2021-12-20 17:49
Silke suri,kam dar druska? ATSAKYTI
Simona
2019-12-19 16:58
ar reikia naudoti virinta vandeni?
ATSAKYTI
Ja
2021-04-03 16:00
Ne, užplikyta ATSAKYTI
Valdelis
2019-03-23 18:12
As tai marinata palieku ir valgau kartu su silke, paskiau kai lieka marinatas suvartoju ir ji :) zinau kad nesveika bet man labai skanu :) ATSAKYTI
Jolanta
2018-12-01 16:34
ačiū, labai skanu.. :) ATSAKYTI
Jogaile
2018-01-27 17:53
Kokio stiprumo actas? ATSAKYTI
Asta
2018-01-27 17:55
Standartini actas, kai recepte nenurodyta kitaip, būna 9 proc., nors šiam receptui aš dažnai naudoju ir 6 proc. stiprumo obuolių actą, kažkaip pakanka man rūgšties, o ir sveikiau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital