Autorius apie receptą:
Labai greitas, paprastai pagaminamas, bet nuostabaus skonio bulvių ir svogūnų apkepas.
Labai greitas, paprastai pagaminamas, bet nuostabaus skonio bulvių ir svogūnų apkepas.
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų
faršo
10 vienetų
bulvių
5 vienetai
svogūnų
250 mililitrų
grietinėlės
200 gramų
sūrio
1 žiupsnelis
pipirų
1 žiupsnelis
druskos
šiek tiek
lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Bulvės apverdame, kol suminkštės.
2.
Kiaulienos faršą pagardinti druska ir pipirais, pakepinti.
3.
Į indą dedame apvirtas bulves, supjaustytą svogūną ir pakepintą faršą. Supilame grietinėlę ir viską išmaišome.
4.
Kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Apibarstome tarkuotu sūriu ir pakepame, kol apskrus. Skanaus :)