Šilauogių pyragas su cinamoniniais trupiniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Šilauogių pyragas su cinamoniniais trupiniais
Autorius apie receptą: Purus, drėgnas pyragas jaukiam rudeniškam pasisėdėjimui prie kavos ar arbatos puodelio. Purus, drėgnas pyragas jaukiam rudeniškam pasisėdėjimui prie kavos ar arbatos puodelio. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Įdarui:
1 stiklinė šilauogių (šviežių arba šaldytų)
1 šaukštelis kvietinių miltų (šilauogėmis)
Tešlai:
240 gramų jogurto, natūralaus
180 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
60 mililitrų aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Trupiniams:
60 gramų kvietinių miltų
50 gramų sviesto (lydyto)
50 gramų cukraus
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Trupiniams lydytą sviesta gerai sumaišyti su miltais, cukrumi, druska, cinamonu, kad susiformuotų įvairaus stambumo trupiniai. Dėti į šaldytuvą.
2.
Tešlai miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų sumaišyti.
3.
Kitame dubenyje kiaušinius sumaišyti su jogurtu, supilti aliejų, citrinos sultis. Išmaišyti.
4.
Į kiaušinių ir jogurto masę suberti miltų mišinį ir gerai išmaišyti, kol neliks sausų miltų.
5.
Šilauoges sumaišyti su šaukšteliu miltų. Suberti į pyrago tešlą ir atsargiai išmaišyti.
6.
Sudėti tešlą į kepimo popieriumi ištiestą duonos kepimo formą. Ant viršaus tolygiai paskirstyti pasiruoštus trupinius, labai lengvai spustelėti, kad geriau prikibtų.
7.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 min. Jeigu šilauogės šviežios, gali reikti trumpesnio kepimo laiko, jeigu šaldytos - ilgesnio.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Emile St
2022-05-06 20:44
Žiauriai skanūs, rekomenduoju, dar darysiu ir darysiu, ačiū labai!! ❤️10/10 ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital