Šernienos paštetas su omletu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Šernienos paštetas su omletu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šerno kepenų
250 g riebios virtos kiaulienos
75 g sviesto
1 šaukštas grietinės
2 stiklinės pieno
1 kiaušinis
2 svogūnai
druskos
pipirų
1 stiklinė sultinio (nuo mėsos)
3 kiaušiniai
2 šaukštai miltų
1 stiklinė pieno
aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šerno kepenis išverdame piene ant nedidelės ugnies, nuolat stebėdami, kad neprisviltų. Kai kepenys atvėsta, jas sumalame kartu su virta kiauliena ir susmulkintais bei pakeptais svogūnais. Į puodą įpilame nepilną stiklinę sultinio, sudedame maltą masę, grietinę, sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių. Maišydami verdame apie 15 min. Iš omletui skirtų produktų paruošiame skystą tešlą ir iškepame 6 (arba daugiau) plonus omletus. 4 omletus sudedame vieną šalia kito, kad kiekvieno omleto kraštas truputį uždengtų kito kraštą. Ant omletų dedame pašteto masę, susukame vyniotinį, įvyniojame jį į foliją ir atšaldome. Ant likusių 2 omletų dedame po 2 šaukštus pašteto ir surišame su poru ryšulėlius. Atvėsusį paštetą supjaustome ir papuošiame.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital