Serbentinis tortas su sausainiais

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Serbentinis tortas su sausainiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų sviesto (lydytas)
200 gramų sausainių (SELGA NATURE, sutrupinti)
300 gramų sūrio (maskarponė)
100 gramų cukraus pudros
2 šaukštai vandens
10 gramų želatinos
150 gramų juodųjų serbentų (juodieji)
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sutrupinti smulkintuvu arba elektriniu maišytuvu. Sumaišykite sausainius su tirpintu sviestu. Dėkite sausainių masę į formą ir paslėkite šaukštu. Padėkite į šaldytuvą.
2.
Kitame dubenyje sumaišykite maskarponės sūrį, sutrintus serbentus su cukraus pudra iki vientisos masės.
3.
Želatiną užpilkite 50 ml vandens. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite garų vonelėje (neužvirkite iki virimo). Ataušus ir ištirpus želatinai, mišinį sumaišyti su maskarponės - serbentų mase.
4.
Tada maskarponės masę sukrėskite ant sausainių pagrindo ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Torto viršų galima papuošti šviežiais serbentais.

Skanaus.
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
nesvarbu
2016-06-24 18:31
Idomu.o maskarpone uzgozta serbentais? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital