"Serbentinė svajonė"

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
"Serbentinė svajonė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Krepšeliams:
1 kiaušinis
3 šaukštai cukraus
200 g sviesto
200 - 300 g miltų
formelių kepimui
Kremui:
400 g plakamos grietinėlės
šaukšelis vanilinio cukraus
3 - 4 šaukštai cukraus
keli lašai citrinos sulčių
2 pakeliai grietinėlės standiklio
juodųjų serbentų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą pertriname su cukrumi, įmušame kiaušinį, išmaišome, beriame miltus ir minkome tešlą. Tešla turi būti ne per kieta, bet kad būtų galima imt į rankas ir jo prie jų nekibtų. Suminkytą tešlą valandai statome į šaldytuvą. Po to imame po gabaliuką ir paskirstome po riebalais išteptas formeles. Dugnus pabadome šakute. Kišame į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepam apie 10 min. Iškepusius traukiame iš formelių ir dėsiojam ant padėklo ar lėkštės bei paliekam atvėst.
Į grietinėlę suberiame cukrų, vanilinį cukrų, įlašiname citrinos, suberiame standiklį. Viską plakame iki standžios masės (neperplakite, nes į sviestą susimes).
Ant krepšelio tepame uogienės, krauname plaktos grietinėlės ir užlašiname dar kelis lašus uogienės.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital