Senoviški sausainiai su baltymais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 32
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Senoviški sausainiai su baltymais
Autorius apie receptą: Vaikystės skonio sausainukai. Jų receptas iš mano mamos receptų sąsiuvinio. Vaikystės skonio sausainukai. Jų receptas iš mano mamos receptų sąsiuvinio. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 32
400 gramų miltų
200 gramų varškės (pertrintos)
200 gramų margarino (kambario temperatūros)
200 gramų grietinės
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių (arba 2, jei maži kiaušiniai)
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį ar elektriniu trintuvu. Į dubenį dėti miltus, varškę, kubeliais pjaustytą margariną, grietinę, kiaušinių trynius, kepimo miltelius. Viską ištrinti šakute, išmaišyti ir suminkyti tešlą.
2.
Tešlą pabarstyti miltais ir iškočioti iki 4-5 mm storio, kad būtų maždaug 40*60 cm lakštas.
3.
Baltymus su cukrumi suplakti iki standžių putų ir užtepti ant tešlos lakšto. Apibarstyti cinamonu.
4.
Susukti į ritinį ir supjaustyti 1-1,5 cm storio riekelėmis. Man pavyko 32 vnt.
5.
Kepti iki 190-200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital