Senoviški Čičinsko kepsniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Čičinsko kepsniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
600 gramų bulvių (virtų, trintų)
400 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų kefyro
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
400 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį pipirų
pagal poreikį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į trintas bulves įmušti kiaušinius, supilti kefyrą, sudėti krakmolą, druską ir miltus, ir užminkyti tešlą. Tešla turi beveik nelipti prie rankų.
2.
Stalo paviršių šiek tiek pamiltuoti ir iš nedidelio tešlos gabalėlio iškočioti virvutę, su kočėlu padaryti, kad virtuvė būtų plokščia, 4 - 5 milimetrų storio.
3.
Į faršą sudėti smulkintą svogūną ir česnaką, pagardinti druska, pipirais. Iš paruošto faršo padaryti piršto storio lazdeles.
4.
Ant bulvių paplotėlio dėti faršo pirštelius ir susukti tešlą, kad kraštas užeitų ant krašto, galus užspausti.
5.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš visų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital