Senoviška tarkuotų bulvių košė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tarkuotų bulvių košė
Tarkuotų bulvių košė
Tarkuotų bulvių košė
Tarkuotų bulvių košė
Autorius apie receptą: Šį receptą turiu dar iš savo senelės. Labai paprastas, nesunkiai pagaminamas patiekalas pietums, kurį labai mėgsta visa mano šeimyna. Šį receptą turiu dar iš savo senelės. Labai paprastas, nesunkiai pagaminamas patiekalas pietums, kurį labai mėgsta visa mano šeimyna. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 2/5 kilogramo bulvių (nuskustų)
750 mililitrų pieno
300 gramų rūkytos vištienos (arba kitos rūkytos mėsos)
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves sutarkuojame bulvine tarka, beriame druską, kubeliais pjaustytą rūkytą vištieną, supilame pieną. Viską išmaišome.
2.
Pilame į orkaitėje tinkamą naudoti puodą, uždengti dangčiu. Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą. Po to sumažiname temperatūrą iki 150 C ir kepame dar 30 min. Kepdami košę kas 15 - 20 min. maišome, kad neprisviltų ir tolygiai iškeptų.
3.
Galima valgyti su pienu, grietine ar sviestu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gintaras
2019-03-08 18:44
Labai skanu!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital