Senoviška šaltsriubė su silke

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Senoviška šaltsriubė su silke
Autorius apie receptą: Kai lauke karšta, norisi gaivių patiekalų. Nelabai mėgstu burokėlius, todėl gaminu kitokius šaltibarščius. Mano močiutė naudojo rūgpienį, o man labiau patinka kefyras Kai lauke karšta, norisi gaivių patiekalų. Nelabai mėgstu burokėlius, todėl gaminu kitokius šaltibarščius. Mano močiutė naudojo rūgpienį, o man labiau patinka kefyras šaltibarščiams, tinka ir natūralus jogurtas. Pagal receptūrą silkutę reikia pakepti, bet galima dėti ir nekeptą. Kiaušinis čia nebūtinas, bet man skaniau su juo. Agurko nepagailėkite - kuo jo daugiau, tuo skaniau. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
300 mililitrų kefyro
2 vienetai agurkų
1 vienetas obuolių (nedidelio)
1 vienetas silkių filė
1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
1 saujelė svogūnų laiškų (smulkintų)
1 saujelė krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurką, svogūnų laiškus, krapus susmulkinti. Obuolį sutarkuoti stambia tarka. Viską sumaišyti, užberti druskos, užpilti kefyru.
2.
Silkės file supjaustyti juostelėmis, pakepinti ant keptuvės aliejuje, atvėsinti, sudėti į sriubą.
3.
Kietai virtą kiaušinį supjaustyti, uždėti ant sriubos viršaus.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital