Senoviška mišrainė "Vinegretas"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Senoviška mišrainė "Vinegretas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų pupelių (nedidelių)
3 vienetai burokėlių (virtų arba keptų orkaitėje)
250 gramų raugintų agurkų
2 vienetai bulvių (didelių, virtų)
200 gramų raugintų kopūstų
2 vienetai morkų (didelių, virtų)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
šiek tiek svogūnų laiškų (smulkintų)
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlius, morkas, agurkus, bulves supjaustyti kubeliais, kopūstus, svogūnus ir česnakus pasmulkinti, konservuotas pupeles perplauti, kad neliktų glitaus skysčio.
2.
Sudėti svogūnų laiškus, krapus, pagardinti druska ir pipirais, užpilti alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
3.
Patartina valgyti kitą dieną, kai mišrainė nusidažo burokėlių spalva.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Lina
2017-09-12 10:46
Tikrai neatsibostanti, kiek pagaminu, tiek per dieną nebelieka. Labai skanu! ATSAKYTI
Erika
2017-09-11 19:46
Sena, bet niekada neatsibostanti! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital