Senoviška kiaulienos spirgučių užtepėlė

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Spirgučių užtepėlė
Autorius apie receptą: Ši patiekalą, kiek save pamenu, močiutė gamindavo po kiaulės skerdimo. Po to jį gamindavo uošvė. Pasirodo kad tai yra ir šiaurinės lenkų nacionalinis patiekalas, ten Ši patiekalą, kiek save pamenu, močiutė gamindavo po kiaulės skerdimo. Po to jį gamindavo uošvė. Pasirodo kad tai yra ir šiaurinės lenkų nacionalinis patiekalas, ten vadinamas ''šmalcu''. Tad pabandžiau jį pagaminti ir aš. (...daugiau) Algirdas Mazeika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo kiaulienos šoninės (riebesnės)
3 vienetai svogūnų
1 galva česnako
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio čiobrelių
0.5 šaukštelio raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šoninę permalti mėsmale, naudoti stambesnį sietelį. Sudėti mėsą į puodą ir kaitinti nuolat maišant 2 valandas.
2.
Sudėti 3 smulkintus svogūnus, smulkintą česnako galvutę ir kaitinti dar 10 minučių. Nukelti nuo ugnies, pagardinti druska, pipirais, čiobreliais ir raudonėliais.
3.
Pravėsusią masę sudėti į indelius ir laikyti šaltai.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital