Senovinis mėsos pyragas Kalėdoms

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Senovinis mėsos pyragas Kalėdoms
Senovinis mėsos pyragas Kalėdoms
Senovinis mėsos pyragas Kalėdoms
Senovinis mėsos pyragas Kalėdoms
Senovinis mėsos pyragas Kalėdoms
Senovinis mėsos pyragas Kalėdoms
Autorius apie receptą: Senovinis mėsos pyragas, kurį labai tinka tiekti ant kalėdinio šventinio stalo. Sotus, labai skanus ir taip puikiai atrodo - taps vienas mėgstamiausių. Senovinis mėsos pyragas, kurį labai tinka tiekti ant kalėdinio šventinio stalo. Sotus, labai skanus ir taip puikiai atrodo - taps vienas mėgstamiausių. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
100 mililitrų vandens
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
0.5 kilogramo maltos jautienos
400 gramų jautienos antrekoto
240 mililitrų raudono vyno
200 gramų pomidorų tyrės
1 vienetas morkų
1 vienetas salierių
1 sauja džiovintų baravykų
1 vienetas svogūnų
1 pundelis čiobrelių
1 šakelė rozmarino
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis cinamono
pagal poreikį daržovių sultinio
pagal poreikį kietojo sūrio
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į virtuvinį kombainą sudėkite miltus ir sviestą, lėta srovele pilkite vandenį ir viską gerai išmaišykite.
2.
Suformuokite rutuliuką, įvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve nuo 30 min iki 2 val.
3.
Svogūną, salierą, morką ir česnaką supjaustome gabalėliais ir dedame į smulkintuvą.
4.
Į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir apkepiname daržoves. Daržovėms apkepus, dedame maltą jautieną. Kol viskas troškinasi, smulkiname prieskonines žoleles. Džiovintus grybus užpilame daržovių sultinių, kad suminkštėtų. Žoleles ir grybus beriame į keptuvę, dedame žiupsnelį cinamono.
5.
Ant grilio apkepiname antrekotą iš abiejų pusių po 3 minutes. Supjaustome stambiais gabalėliais. Supjaustytą jautieną dedame į keptuvę, įpilame raudono vyno ir pomidorų tyrės. Leidžiame lėtai troškintis.
6.
Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome miltais. Iškočiojame tešlą ir įklojame į vidų, perteklių nuo sienelių nupjauname peiliu. Dedame atvėsusį mėsos ir daržovių įdarą, pabarstome kietojo sūrio. Imame sluoksniuotos tešlos lakštą, išpjauname apskritimą, padarome kelis įpjovimus ir uždengiame pyragą. Iš likusios tešlos pagaminame papuošimus, aptepame pyragą kiaušinio plakiniu.
7.
Kepame 30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital