Senovinis itališkas močiutės medaus keksas

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Senovinis itališkas močiutės medaus keksas
Senovinis itališkas močiutės medaus keksas
Senovinis itališkas močiutės medaus keksas
Senovinis itališkas močiutės medaus keksas
Autorius apie receptą: Greitai ir nesudėtingai paruošiamas keksas pagal senovinį itališką močiutės receptą. Iškepa drėgnas ir labai skanus. Greitai ir nesudėtingai paruošiamas keksas pagal senovinį itališką močiutės receptą. Iškepa drėgnas ir labai skanus. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų skysto medaus
200 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
1 vienetas citrinų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukšto kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prikaistuvyje pašildome pieną ir sviestą, dedame medų.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų, mušame kiaušinį. Įtarkuojame citrinos žievelę ir išspaudžiame citrinos sultis.
3.
Į dubenį su miltais pilame sviesto, pieno ir medaus mišinį, gerai išmaišome.
4.
Prieš pilant tešlą, kepimo formelę ištepame sviestu ir pabarstome miltais.
5.
Kepame 35 minutes įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital