Senovinis Gian Lucos močiutės troškinys

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Senovinis Gian Lucos močiutės troškinys
Senovinis Gian Lucos močiutės troškinys
Autorius apie receptą: Nėra nieko geriau už patiekalus perduodamus iš kartos į kartą! Gaminimas pasidaro ne tik labai malonus, bet ir nostalgiškas. Šis patiekalas yra tikras įrodymas, o ir pavyksta Nėra nieko geriau už patiekalus perduodamus iš kartos į kartą! Gaminimas pasidaro ne tik labai malonus, bet ir nostalgiškas. Šis patiekalas yra tikras įrodymas, o ir pavyksta labai jaukus, sotus ir daugiau nei skanus. Puikiai tiks tiekti ant šeimos pietų stalo! (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 gabalas kiaulienos lašinių
620 gramų avinžirnių ir pupelių mišinys (naudojome „Bonduelle Vapeur”)
3 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 vienetas rozmarinų šakelių
pagal skonį duonos (naudojau "Agota" 45% su sėklomis)
pagal skonį česnako
pagal skonį kietojo sūrio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nupjauname lašinių odelę ir paliekame keptuvėje skrusti. Lašinius supjaustome kubeliais.
2.
Nulupame ir supjaustome svogūną. Beriame į keptuvę, įdedame česnako skiltelę, žiupsnelį druskos, pipirų. Pilame alyvuogių aliejaus pagal poreikį.
3.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis ir beriame į keptuvę. Paruoštą mišinį ir pupeles pilame į atskirą indą ir gerai išmaišome. Įdedame rozmarino, įtarkuojame sūrio.
4.
Kepimo indo dugną išklojame duonos riekėis. Dedame sūrio gabaliukus, o ant jo pilame mišinį su avinžirniais ir pupelėmis. Viršų užklojame sūriu ir duonos kubeliais. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital