Senovinė silkutė su morkomis, svogūnais ir obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Senovinė silkė su morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai silkių filė
3 vienetai svogūnų
3 vienetai morkų (virtų)
2 vienetai obuolių (rūgštesnių)
1 sauja razinų
pagal skonį pomidorų padažo
pagal skonį aliejaus
pagal skonį cinamono
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkes nuvalome ir supjaustome kubeliais. Razinas nuplauname ir užmerkiame. Svogūnus supjaustome šiaudeliais.
2.
Kepiname svogūnus aliejuje, kol suminkštės. Pabaigoje dedame burokine tarka tarkuotas virtas morkas ir obuolius, patroškiname, dedame razinas, pomidorų padažą ir patroškinam. Pabaigoje beriame pipirus, cinamomną ir išjungiame.
3.
Kai atvėsta, sumaišome su silke. Skaniausia valgyti kitą dieną.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital