Šelmiški bulvių - varškės špinatiniai piršteliai Helovinui.

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šelmiški bulvių - varškės špinatiniai piršteliai Helovinui.
Šelmiški bulvių - varškės špinatiniai piršteliai Helovinui.
Šelmiški bulvių - varškės špinatiniai piršteliai Helovinui.
Šelmiški bulvių - varškės špinatiniai piršteliai Helovinui.
Šelmiški bulvių - varškės špinatiniai piršteliai Helovinui.
Autorius apie receptą: Paprasta pagaminti ir...suveikia labai stipriai! Betgi ir skanu, tereikia nebijoti pradėti valgyti. Paprasta pagaminti ir...suveikia labai stipriai! Betgi ir skanu, tereikia nebijoti pradėti valgyti. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų bulvių košės (tirštos)
180 gramų varškės
100 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
30 gramų krakmolo
2 šaukštai džiovintų špinatų (miltelių)
1 saujelė žalumynų (smulkintų krapai, petražolių, svogūnų laiškų)
pagal poreikį druskos (vandeniui)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
pagal poreikį aliejaus
Papuošimui:
pagal poreikį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus sumaišyti su špinatų milteliais.
2.
Kiaušinį paplakti, sudėti, maišant varškę, bulvių košę, galiausiai miltus su špinatų milteliais, suminkyti tešlą. Jei masė limpa prie rankų - dar reikia miltų.
3.
Stalą, bambukinį kilimėlį, pjaustymo įrankį plonai patepti aliejumi.
4.
Masę iškočioti į pailgą storoką apvalų gabalą. Jo pradžią dėti ant kilimėlio ir pjauti, atliekant braukimo judesį. Suvynioti ,,kirminą''. Oi šlykštukas - jis jau gamybos metu raitosi pats. Įstatyti prieskonines ,,akytes'', mesti į silpnai pasūdytą vandenį ir virti apie 10 min, ne ilgiau. Dar į vandenį galima įdėti krapų ir petražolių, svogūno laiškų, netgi šiek tiek lauro lapelių ir pipirų.
5.
Valgyti pagal savo poreikius: su sviesto - grietinės padažu arba spirgučių - grietinės padažu, kaip mes. Skanaus!
Patarimai:
Mano naudojama bulvių košė buvo pagaminta iš bulvių, išvirtų su druska, svogūnu, žalumynais.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital