"Sekerpare" sausainiai su pistacijomis

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
"Sekerpare"  sausainiai su pistacijomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų sviesto
250 mililitrų cukraus pudros
2 šaukštai kokoso drožlių
4 šaukštai manų kruopų
2 vienetai kiaušinių
4 stiklinės miltų
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
5 šaukštai pistacijų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Sirupui:
3 stiklinės vandens
2 stiklinės cukraus
5 šaukštai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje kambario temperatūros sviestą su cukraus pudra išmaišyti iki vientisos masės, supilti kokosų drožles, manų kruopas, kiaušinius. Išmaišyti. Atskirai sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Supilti į sviesto ir cukraus pudros masę ir gerai išmaišyti. Padalyti tešlą į 32 gabalėlius ir suformuoti ovalius sausainius.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 180° temp. Skardą ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti sausainius ir aptepti plaktu kiaušiniu. Sausainių paviršių šiek tiek įbrėžti šakute. Kišti į orkaitę ir kepti apie 20 minučių, kol sausainių viršus pagels.
3.
Paruošti sirupą. Į puodą supilti vandenį ir cukrų. Užvirinti ir virti apie 5 minutes. Supilti citrinos sultis ir dar pavirti 5 minutes. Apkepusius sausainius perdėti į indą su kraštais, kad sirupas neišsilietų. Iš karto supilti sirupą, kuris greitai susigeria į sausainius. Sausainius atvėsinti ir apiberti smulkintomis pistacijomis.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital