Sausučiai sveikučiai

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sausučiai sveikučiai
Sausučiai sveikučiai
Sausučiai sveikučiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
400 gramų sausų pusryčių (kukurūzų)
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto (saldus)
šiek tiek spanguolių (džiovintos)
šiek tiek riešutų
šiek tiek saulėgrąžų
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Visus ingredientus sumaišyti. Skardą iškloti kepimo popieriumi, šaukštu sudėti masę porcijomis. Kepti 200 °C apie 10-15 min. Kepimo trukmė priklauso nuo norimos iškeptų sausučių spalvos.
AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Deimantė
2024-01-27 15:27
Ar galima daryti su cukraus sirupu o ne su kondensuotu pienu ATSAKYTI
Justina
2024-01-29 13:12
Kondensuotas pienas yra labiau tirštas, dėl savo specifinės tekstūros ir saldumo, jis suteikia kepiniams drėgmės ir skonio. Cukraus sirupas, nors ir yra saldus, turi skystesnę konsistenciją. Rekomenduočiau pradėti nuo mažesnio cukraus sirupo kiekio ir, jei reikia, palaipsniui didinti, kol pasieksite norimą tekstūrą ir skonį. Taip pat galite pridėti šiek tiek papildomo riebalų (pvz., sviesto), kad sausainiai išliktų drėgni. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital