Sausainių pyragas su riešutais

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Sausainių pyragas su riešutais
Sausainių pyragas su riešutais
Sausainių pyragas su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 pakeliai arbatinių sausainių
200 g margarino VILNIUS kepiniams
1 skardinė kondensuoto pieno
4 kiaušinių trynių
žiupsnelis vanilinio cukraus
5 saujos įvairių riešutų
cukraus pudros (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkintuvėje susmulkiname sausainius ir riešutus (dėjau graikinių riešutų, anakardžių ir saulėgrąžų sėklų). Sumaišome viską su minkštu margarinu ir išminkome tešlą. Į margarinu išteptą apvalų kepimo indą dedame tešlą, padarydami aukštesnius kraštus, kad neišbėgtų įdaras. Kepame orkaitėje 10 min. Tuomet kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Trynius išplakame su vaniliniu cukrumi ir kondensuotu pienu.
Išimame pyragą iš orkaitės ir supilame trynių masę. Kepame dar 10-15 min., kol užsidės auksinė plutelė. Iškeptą pyragą papuošiame cukraus pudra ir riešutais.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital