Sausainiai su žirneliais

AUTORIUS:
Eirina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Sausainiai su žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g žirnelių (konservuotų)
200 g Parmezano sūrio
Druskos
1 šaukštai kvietinių miltų
4 šaukštų šalto vandens
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinį su druska.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti sutarkuotą sūrį ir miltus. Kad lengviau maišytųsi, įpilti kelis šaukštus vandens. Vandens kiekis priklausys nuo miltų: kuo daugiau miltų, tuo daugiau vandens.
Į tešlą įmaišyti žirnelius. Tešlą sukrėsti į formeles ir kepti orkaitėje: 180-200 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Eirina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital