Sausainiai su trintomis aguonomis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Sausainiai su trintomis aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g miltų
100 g margarino
2 tryniai
50 g cukraus
2 stiklinės aguonų
1 stiklinė medaus
1 taurelė degtinės
100 g išlukštentų graikiškų riešutų arba
migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš sviesto, miltų, trynių ir cukraus užmaišyti tešlą ir 1 val. palaikyti šaldytuve. Ataušintą iškočioti, supjaustyti rombais ir iškepti karštoje orkaitėje. Aguonas užvirinti, nusunkti ir 2 kartus sumalti, perdėti į puodynę aguonoms trinti arba į dubenį, įdėti medaus ir sugrūsti į vientisą masę. Supilti degtinę, suberti razinas ir sukapoti riešutus arba migdolus, kruopščiai išmaišyti. Aguonų masę sudėti į salotinę, dekoratyviai susmaigstyti iškeptus sausainius.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital