Sausainiai su ledinukais

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sausainiai su ledinukais
Autorius apie receptą: Neįprasti, gražūs ir skanūs. Receptą radau Gimtadieniomuge.lt svetainėje . Neįprasti, gražūs ir skanūs. Receptą radau Gimtadieniomuge.lt svetainėje . Jolita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
320 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
pagal poreikį ledinukų
0.5 stiklinės cukraus (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą su cukrumi plakti iki vientisos, purios masės. Įmušti kiaušinį ir dar paplakti.
2.
Miltus maišyti su kepimo milteliais, druska ir suberti į sviesto masę. Viską išminkyti. Tešlą dėti į šaldytuvą 30 min.
3.
Ledinukus sutrupinti.
4.
Iškočioti tešlą iki 7 mm storio, išpjauti formelėmis sausainius, dėti juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Mažesnėmis formelėmis išpjauti viduriukus. Į išpjautus sausainių viduriukus dėti sutrupintus ledinukus. Ledinukai išsilydis ir užpildys sausainių vidurį.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-12 minučių, kol sausainiai gražiai paruduoja.
AUTORIUS: Jolita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital