Sausainiai su graikiniais riešutais

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Sausainiai su graikiniais riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g sviesto
250 g 20 % riebumo grietinės
2,5 stiklinės kvietinių miltų
2 a. š. Santa Maria vanilinio cukraus
1 a. š. sodos
0,5 a. š. vyno acto
1 stiklinė graikinių riešutų
1 stiklinė cukraus
cukraus pudra (apibarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinti sviestą, atidėti 2 šaukštus, o likusį sumaišyti su grietine. Tuomet pridėti vanilinio cukraus, vyno acte nugesintos kepimo sodos, įsijoti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Riešutus sumaišyti su cukrumi ir likusiu tirpintu sviestu. Pasigamintą įdarą įdėti į šaldytuvą ir palaikyti apie 10-15 min. Tešlą padalinti į 25 kamuoliukus. Kiekvieną kamuoliuką suspausti, kad gautųsi blyneliai. Ant kiekvieno blynelio viduryje dėti riešutų įdarą ir suvynioti blynelį į ritinėlį. Sausainių ritinėlius dėti ant kepimo popieriumi išklotos ir aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepti apie 20-25 minutes 200 laipsnių temperatūroje. Atvėsusius iškeptus sausainius apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital