Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Autorius apie receptą: Jaukus vakaras garantuotas. Ir galbūt - ne vienas. Bet įspėju, susilaikyti nesuvalgius visų iš karto - bus tikras iššūkis. Jaukus vakaras garantuotas. Ir galbūt - ne vienas. Bet įspėju, susilaikyti nesuvalgius visų iš karto - bus tikras iššūkis. Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2.5 stiklinės miltų
180 gramų sviesto
150 gramų cukraus (+trupučio pabarstymui)
80 gramų džiovintų spanguolių
1 vienetas apelsino žievelės
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus, kepimo miltelius ir cukrų išmaišykite dubenyje, sudėkite kubeliais pjaustytą kambario temperatūros sviestą, smulkintas spanguoles, įtarkuokite apelsino žievelę. Trupinkite - minkykite tešlą.
2.
Iš tešlos ant stalo formuokite stačiakampius volelius (aš dariau 2 vnt., kad būtų paprasčiau įdėti į šaldiklį), kad paskui supjausčius volelį sausainiai būtų kvadratų/stačiakampių formos. Suformuotus volelius įvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldiklį bent 30 min.
3.
Atšaldytus volelius supjaustykite į 0.5 cm storio sausainius, dėkite juos į kepimo popieriumi ištiestą skardą, pabarstykite cukrumi ir kepkite 190 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Justina
2024-01-28 11:28
Atrodė daugokai, tai dėjau tik 2 stiklines miltų ir papildžiau sviesto, nes baisiai biro viskas. Taip pat vietoj 150g dėjau 100g cukraus ir vis tiek su šeima sutarėme, kad buvo per saldu. Bet apelsinų žievelė prideda netikėto malonaus aromato! Tikrai gaminsiu darkart, tik dėsiu mažiau cukraus ir šiek tiek mažiau spanguolių (turbūt užteks apie 60g) :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital