Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Sviestiniai sausainiai "Spanguolė"
Autorius apie receptą: Jaukus vakaras garantuotas. Ir galbūt - ne vienas. Bet įspėju, susilaikyti nesuvalgius visų iš karto - bus tikras iššūkis. Jaukus vakaras garantuotas. Ir galbūt - ne vienas. Bet įspėju, susilaikyti nesuvalgius visų iš karto - bus tikras iššūkis. Loreta, Kartą virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2.5 stiklinės miltų
180 gramų sviesto
150 gramų cukraus (+trupučio pabarstymui)
80 gramų džiovintų spanguolių
1 vienetas apelsino žievelės
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus, kepimo miltelius ir cukrų išmaišykite dubenyje, sudėkite kubeliais pjaustytą kambario temperatūros sviestą, smulkintas spanguoles, įtarkuokite apelsino žievelę. Trupinkite - minkykite tešlą.
2.
Iš tešlos ant stalo formuokite stačiakampius volelius (aš dariau 2 vnt., kad būtų paprasčiau įdėti į šaldiklį), kad paskui supjausčius volelį sausainiai būtų kvadratų/stačiakampių formos. Suformuotus volelius įvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldiklį bent 30 min.
3.
Atšaldytus volelius supjaustykite į 0.5 cm storio sausainius, dėkite juos į kepimo popieriumi ištiestą skardą, pabarstykite cukrumi ir kepkite 190 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital