Sausainiai "Širdelės"

AUTORIUS:
Laima L.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sausainiai "Širdelės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 gramų margarino
250 gramų miltų
70 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių (trynys)
2 šaukštai pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
150 gramų aviečių uogienės
1 šaukštas cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atšaldytą margariną sutarkuojame burokine tarka ir sumaišome su miltais.
2.
Į margarino ir miltų mišinį suberiame cukrų ir pirštais viską gražiai trupiname bei maišome, kad susidarytų trupiniai.
3.
Į tešlą įdedame kiaušinio trynį ir 2 šaukštus pieno, suminkome tešlą.
Kai tik viskas sukimba į gumulą, daugiau nebeminkome, o suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir padedame į šaldytuvą valandai.
4.
Po valandos kočiojame tešlą ir darome sausainius naudojant formeles.
Išspaudžiame širdeles ir vienoje poros širdelėje išspaudžiame širdelės mažesnę formelę.
5.
Kepame 180° C orkaitėje apie 10 minučių, kol truputį pagels, neperkepame.
6.
Kol dar šilti, tepame uogiene ir klijuojame.
AUTORIUS: Laima L.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital