Sausainiai „Auksiniai pinigėliai“

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Sausainiai „Auksiniai pinigėliai“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
275 g miltų
150 g sviesto arba kepinių margarino
100 g miltinio cukraus
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą dėti į dubenį ir palaikyti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Mušti kiaušinį, berti nusijotą miltinį cukrų ir maišyti maišikliu, kol išeis vientisa masė. Maišant sudėti nusijotus miltus. Minkyti, kol tešla bus vienalytė. Suvolioti į rutulį, jį įvinioti į maisto plėvelę ir valandą palaikykite šaldytuve. Rutulius sugnaibyti vienodo dydžio gabalais. Kiekvieną gabalą išvolioti į dviejų pirštų storio volelius. Ir supjaustyti griežinėliais. Sausainius kepti iki 180°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Eglė
2020-02-29 16:18
Kiek vienetų gausis jeigu įdėsi koekvieno ingridiento nurodytą kiekį? ATSAKYTI
Lėja
2016-07-02 14:46
Labai skanūs. Jau kiek laiko kepu ir vis neatsibosta. Niam niam:) ATSAKYTI
Mantė
2016-05-08 13:59
Šeip ganėtinai skanūs tik sviesto per pus mažiau dėkit nes 1-ma karta kepiau su daug sviesto ir tokie keisto skonio ...
O kai 2-trą karta kepiau su perpus mažiau tai niam niam ATSAKYTI
Petras
2015-06-10 18:00
Neskanus ATSAKYTI
jurgita
2015-01-21 08:22
man atrodo kad sie sausainiai nesigaus nes perdaug sviesto ATSAKYTI
Reda
2015-01-18 12:48
O cukraus dėti nereikia ? ATSAKYTI
Eglė
2013-03-04 17:10
Sveiki,
O jeigu neįdėsi sviesto? Dėl to gali kažkas nepavykti? ATSAKYTI
aiste
2012-12-18 18:15
varau pabandyti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital