Sausainiai ant pagaliukų

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Sausainiai ant pagaliukų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Vanilinei tešlai:
100 g sviesto
100 g cukraus
2-3 lašai vanilės ekstrakto
1 kiaušinio trynys
180 g miltų

Šokoladinei tešlai:
100 g sviesto
100 g cukraus
2 šaukštai kakavos miltelių
1 kiaušinio trynys
170 g miltų
2 šaukštai pieno arba vandens tešlai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą iškloti sviestiniu popieriu. Abiems tešloms sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinio tryniu iki vientisos masės. Į vanilinę masę įpilti vanilės ekstakto, įberti 180 g miltų ir užminkyti kietą tešlą. Į šokoladinę tešlą suberti kakavą, 170 g miltų, taip pat užminkyti kietą tešlą. Abi tešlas dėti į šaldytuvą 30 minučių. Išėmus iškočioti, padaryti vienodo dydžio stačiakampius. Vanilinę tešlą patepti pienu, užkloti šokoladine tešla, šiek tiek suspausti kaip vyniotinį ir dar 30 minučių palaikyti šaldytuve. Išėmus iš šaldytuvo supjaustyti storesnėmis riekelėmis, per vidurį įsmeigti pagaliuką, sudėti sausainius į skardą ir kepti 15 minučių, kol gražiai parus. Ištraukus iš orkaitės leisti atvėsti skardoje ir tik tada išimti. Paruoštą sausainių tešlą šaldytuve galima laikyti iki savaitės, o iškeptus sausainius – iki 2 savaičių. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
giedrė
2016-09-14 13:22
Manyčiau kad turėtų būti labai skanu, tik jeigu pavyks įtikinti mamą juos gaminti. ATSAKYTI
karolina
2014-12-14 22:00
Mes su sese ir mama pabandysim padaryti sausainiu situ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital