Sausainiai "Aguonėlė"

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sausainiai "Aguonėlė"
Sausainiai "Aguonėlė"
Sausainiai "Aguonėlė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų sviesto
180 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
400 gramų miltų
100 gramų aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą išsukti su cukrumi iki baltumo.
Įmušti kiaušinius. Gerai išsukti su mikseriu arba plakimo šluotele.
2.
Vanilinį cukrų ir kepimo miltelius atsargiai įmaišyti į miltus.
Supilti sviesto, kiaušinių ir cukraus masę. Suminkyti tešlą.
Iš gautos tešlos rankomis formuoti kukuliukus, kuriuos gausiai apvolioti aguonų grūdeliuose.
3.
Kepti kepimo skardoje 10 minučių, 180 C temperatūros orkaitėje, po to apie 7 minutes 220 C temperatūroje, kol gražiai pagels.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital