Šašlykas marinuotas airane

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šašlykas marinuotas airane
Autorius apie receptą: Airanas mėsos marinatui suteikia sultingumo, o svogūnai pikantiško priekonio. Jei norite aštresnio šašlyko, vietoje svogūnų galite naudoti česnakus. Airanas mėsos marinatui suteikia sultingumo, o svogūnai pikantiško priekonio. Jei norite aštresnio šašlyko, vietoje svogūnų galite naudoti česnakus. Rasa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
200 mililitrų airano
2 vienetai svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sprandinę supjaustyti.
2.
Svogūną supjaustyti žiedais, sumaišyti su mėsa. Užpilti airanu. Palikti marinuotis per naktį.
3.
Marinuotą sprandinę mauti ant iešmų ir kepti ant kaitrių anglių.
AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital