Šašlykai su kopūstų sultimis ir keptomis grill daržovių salotomis

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Šašlykai su kopūstų sultimis ir keptomis grill daržovių salotomis
Šašlykai su kopūstų sultimis ir keptomis grill daržovių salotomis
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio šašlykai, kurie labai greitai pamarinuojami puikiame marinate. Šašlykai iškepa labai skanūs, o tiekiami su nesudėtingai paruošiamu padažu, kuris tikrai Nuostabaus skonio šašlykai, kurie labai greitai pamarinuojami puikiame marinate. Šašlykai iškepa labai skanūs, o tiekiami su nesudėtingai paruošiamu padažu, kuris tikrai dar labiau pagardina kiekvieną kąsnelį. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos (naudojome papilvę, “Iberico”)
100 gramų rausvųjų svogūnų
50 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų kopūstų sulčių
20 gramų krapų
20 gramų petražolių
20 gramų česnako
pagal skonį druskos
Patiekiant:
200 gramų pastarnoko
200 gramų morkų
200 gramų burokėlių
200 gramų saldžiųjų bulvių
100 gramų poro
50 gramų laiškinių česnakų
50 gramų alyvuogių aliejaus
Padažui:
100 gramų ridikėlių
100 gramų marinuotų svogūnėlių
100 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų krapų aliejus
50 gramų kopūstų sulčių
50 gramų žalumynų
50 gramų citrinų
20 gramų česnako
20 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiauliena supjaustoma kubeliais, sudedama į dubenį.
2.
Svogūnai ir česnakas supjaustomi smulkiais kubeliais, žalumynai susmulkinami, sudedami į dubenį su kiauliena. Supilamos kopūstų sultys, aliejus.
3.
Mėsa gerai įtrinama marinatu. Marinuojama 30 minučių.
4.
Kiaulienos gabaliukai suveriami ant iešmų. Kepami įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros kepsninėje iki 15 minučių. Pasūdoma.
5.
Garnyrui daržovės supjaustomos stambiais gabaliukais, pašlakstomos aliejumi ir kepamos įkaitintoje iki 190 - 200 C laipsnių temperatūros kepsinėje apie 30 minučių iki kol apskrunda, tuomet supjaustomos.
6.
Padažui susmulkinami žalumynai, ridikėliai, svogūnėliai ir česnakai, pilamas aliejus, kopūstų sultys ir krapų aliejus, garstyčios, išspaudžiamos citrinos sultys, įpjaustoma citrinos odelė. Išmaišoma, gardinama druska.
7.
Daržovės dedamos į dubenį, suberiami smulkinti žalumynai. Išmaišoma.
8.
Viskas tvarkingai išdėliojama lėkštėje.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital