Šašlykai su garstyčių marinatu

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šašlykai su garstyčių marinatu
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai kiaulienos sprandinės
6 šaukštai aliejaus
2 šaukštai garstyčių (dižono arba kitų aštresnių)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas citrinų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Marinatui sumaišyti aliejų, garstyčias, smulkiai supjaustytą svogūną, nutarkuotą citrinos žievelę bei išspaustas citrinos sultis, tris šakeles šviežio rozmarino, druską bei pipirus.
2.
Mėsą supjaustyti postambiais gabalėliais ir įtrinti marinatu, paminkant ir pamasažuojant. Palikti pasimarinuoti bent 2-3 valandoms (o dar geriau - per naktį).
3.
Pasimarinavusią mėsytę verti ant iešmų (prieš tai nubraukti stambesnius svogūnų gabalėlius, kad nesviltų). Kepti ant grilio gražiai apkepant iš visų pusių.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital