Autorius apie receptą:
Marinuojant šiuo marinatu, mėsytė pavyksta labai sultinga ir švelnaus skonio. Pomidorai suteikia šiek tiek rūgštumo, o svogūnai – saldumo! Tiesiog puikus skonių derinys.
Marinuojant šiuo marinatu, mėsytė pavyksta labai sultinga ir švelnaus skonio. Pomidorai suteikia šiek tiek rūgštumo, o svogūnai – saldumo! Tiesiog puikus skonių derinys. Beje, jei mėgstate, galite į marinatą berti kuminą, česnakų miltelius ar kelias skilteles ar bet kokius kitus mėgiamus prieskonius.
(...daugiau)(...mažiau)
Irma
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo
kiaulienos
(arba kitos mėgstamos mėsos)
5 vienetai
pomidorų
3 vienetai
svogūnų
pagal skonį
prieskonių šašlykams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus nulupti.
2.
Į trintuvo indą dėti pomidorus ir svogūnus, berti prieskonius šašlykams ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Mėsą supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, dėti į dubenį, pilti paruoštą marinatą, gerai išmaišyti minkant ir palikti marinuotis šaldytuve bent 3 valandoms.