Su obuolių sultimis marinuoti šašlykai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Šašlykai su obuolių sultimis
Šašlykai su obuolių sultimis
Šašlykai su obuolių sultimis
Autorius apie receptą: Sakau "taip!" gaminimui gamtojeĄ Kuriam kepsnines ir liekam valgyti lauke. Laiko, kurį sugaišime kepant neskaičiuojame, nes jis praleistas lauke, draugų artimųjų apsuptyje! Sakau "taip!" gaminimui gamtojeĄ Kuriam kepsnines ir liekam valgyti lauke. Laiko, kurį sugaišime kepant neskaičiuojame, nes jis praleistas lauke, draugų artimųjų apsuptyje! Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai kiaulienos sprandinės
0.5 litro obuolių sulčių
3 vienetai svogūnų
3 skiltelės česnako
2 šaukšteliai prieskonių šašlykams
pagal skonį druskos
1 pipirų
Garnyrui:
1 sauja svogūnų laiškų
3 šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
2.
Svogūną, česnaką nulupame ir pasmulkiname. Mėsą gardiname prieskoniais, sudedame pjaustytus svogūnus su česnaku ir užpilame sultimis. Paliekame marinuotis parą.
3.
Kuriame kepsnines, veriame šašlykus ir kepame.
4.
Man labai skanu šašlykus valgyti su smulkintais svogūnų laiškais, maišytais su pomidorų padažu. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Audrius
2023-09-14 21:09
Tai paruošimas 45min. ar virš paros? ATSAKYTI
Indrė
2023-09-15 09:50
Paruošimo laikas įprastai skaičiuojamas nurodant gryno darbo laiką, šiuo atveju pjaustymą, smulkinimą ir pan. Kol mėsa marinuojasi, nereikia juk nieko daryti. :) ATSAKYTI
Ewluka
2019-08-17 19:24
O tai kokia tų šašlykų prieskonių sudėtis? Ar taip jau sunku sudėti natūralius prieskonius, o ne parduotuvinį mišinį... ATSAKYTI
Renata
2019-08-18 08:54
Rinkitės kokybiškus, tokius, kokie jums skanūs, o sudėtis parašyta juk ant pakuotės būna :) Aš nematau reikalo pati prieskonių mišinio maišyti, kai dabar toks platus pasirinkimas (renkuosi be druskos) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital