Sašimis su imbieru

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sašimis su imbieru
Autorius apie receptą: Šis aitriosiomis paprikomis ir imbieru pagardintas sašimis su lašiša – kažkas naujo ir įdomaus šventiniam stalui. Papuoškite traškiais sūdytais žemės riešutais. Šis aitriosiomis paprikomis ir imbieru pagardintas sašimis su lašiša – kažkas naujo ir įdomaus šventiniam stalui. Papuoškite traškiais sūdytais žemės riešutais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų lašišos filė
1 vienetas žaliųjų citrinų
3 šaukštai žemės riešutų
2 šaukštai kalendros (šviežių)
2 šaukštai vandens
1 šaukštas cukraus
1.5 šaukštelio ryžių vyno actas
1 šaukštelis aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome Santa Maria)
0.5 šaukštelio malto imbiero (naudojome Santa Maria)
pagal skonį daigų (žaliųjų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Susmulkinkite kalendras.
2.
Vandenyje ištirpinkite cukrų. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Sudėkite imbierą, aitriųjų pipirų dribsnius, supilkite actą, sojų padažą, sudėkite kalendras.
3.
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
4.
Susmulkinkite žemės riešutus.
5.
Lašišą patiekite su padažu, smulkintais žemės riešutais ir žaliaisiais daigais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital