Sandros erškėtuogių uogienė

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
 Sandros erškėtuogių uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas erškėtrožių uogų
400-500, gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Erškėtuoges išdarinėti ir perplauti keliskart pakeičiant vandenį. Po to sumalti, ir apiberti cukrum. Taip laikyti per naktį, kol atsiras sirupo.  Virti ant nedidelės ugnies nuolat maišant apie 30 - 40 min. Jei trūksta, dar įberti cukraus. Dar karštas sudėti į stiklainiukius. Labai geras daiktas žiemą, skauda gerklytę. Pasidarykit arbatytės :) Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital