Šanchajaus ragu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šanchajaus ragu
Šanchajaus ragu
Šanchajaus ragu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150g brokolių
100 marinuotų bambuko ūglių
Šlakelio sezamo aliejaus
2 morkų
1 saujos džiovintų grybų
2 a. š. balto sauso vyno
1a. š. rudojo cukraus
1v. š. sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Grybus išmirkome  vandenyje. Į Įkaitintą aliejų suberiame  brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kepiname apie tris minutes. Grybus sudedame kartu su daržovėmis. Sumažiname  ugnį, uždengiame keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių.  Sudedame rudąjį cukrų, pilame balto sauso vyno ir sojų padažo. Troškiname dar keletą minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital