Baltieji šaltibarščiai su ridikėliais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Baltieji šaltibarščiai su ridikėliais
Autorius apie receptą: Gaivus pavasariškas ar net labiau vasariškas patiekalas. Gaivus pavasariškas ar net labiau vasariškas patiekalas. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 litrai kefyro
2 vienetai agurkų
2 saujos ridikėlių
4 vienetai kiaušinių (virtų)
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis pipirnės
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kubeliais supjaustykite agurkus ir ridikėlius, pagal skonį pagardinkite druska, suberkite smulkintus žalumynus. Viską užpilkite kefyru, išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą mažiausiai valandai.
2.
Išpilsčius į lėkštes pagardinkite citrinos sultimis bei česnaku, sudėkite griežinėliais pjaustytą kiaušinį, papuoškite pipirne.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital