Gaivi šalta kefyro sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šalta kefyro sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras kefyro
1 pundelis ridikėlių
1 vienetas agurkų
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 sauja krapų
1 sauja svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Ridikėlius ir agurkus sutarkuojame stambia trintuve (arba supjaustome šiaudeliais). Užpilame kefyru, išmaišome.
2.
Pagardiname druska, pipirais ir smulkintais svogūnų laiškais bei krapais.
3.
Patiekiant paskaniname virtu kiaušiniu. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis